Novetats a l’IES

Nosaltres, Sara i Carlos, som de l’IES Eduardo Merello i, a l’institut hi han hagut canvis que els han agradat a tots els estudiants. Per exemple, ara la biblioteca s’ha desplaçat al pati! Ací baix podeu veure unes quantes fotos d’aquesta idea.

També podeu veure ací una foto del medi de transport dels nostres llibres que es guarden a la biblioteca escolar, però com enguany no es pot utilitzar doncs el pati fa de biblioteca.

Divendres 20 de febrer, boira uns minutets abans d’entrar a l’institut.

21 de febrer, dia de la llengua materna.

Dilluns creatius. Comencem la setmana amb els ànims per dalt. La setmana comença a l’institut. Veure als teus professors desprès del cap de setmana.

Ara tenim tablets a l’institut. Els professors les utilitzen per a fer coses que necessiten Internet com per exemple entrar a Tecno 12-18 a Tecnologia.

Els nostres companys també van fer una genial còpia de la pedra de Rosetta que conté els mateixos textos en grec, en escriptura jeroglífica i en escriptura demòtica.

Ara, a l’IES, som solidaris, podem portar menjar per a les persones que no poden menjar.

També els professors ens han posat cadires i taules al pati que podem fer servir per esmorzar, parlar amb els companys o fer els deures que els professors han manat.

27 de febrer, dia de les ONG. Hui pots celebrem la importància de les tasques que realitzen les organitzacions sense ànim de lucre.

1 de març, dia sense discriminació. Es celebra la importància de viure sense tenir en compte el gènere o el color de pell.

Sabeu del concurs de fotografia filosòfica que es realitza a l’Eduardo Merello?
Doncs els guanyadors s’anunciaran el divendres 5 de març.

El dijous 4 de març es fa la cloenda de cicles formatius, aquest any es farà telemàtica per la Covid-19. Podeu veure fotos de la cloenda del curs passat.

Els nostres companys de 4t d’ESO han tingut una conferència amb l’autora de l’obra que han estat llegint Gemma Pasqual. Podien fer les preguntes del llibre a l’autora. Podeu veure unes fotos de l’ocasió:

Ja estem preparant per al 8 de març, el dia de la dona.

Paraules boniques que defineixen a la dona

Ara els corredors tenen noms de dones franceses.

Els professors porten una mascareta feminista, de color morat. Fixeu-vos bé.

Podem participar en una gymkhana a l’institut del dia de la dona. Podem guanyar premis meravellosos.